Ovi & Anda ~ Proposal ~ Paris

EN   The eagle has landed.
Paris, Pont des Arts. 6:40 am.

The city is sleeping. Two mysterious strangers are walking up and down the bridge, paying attention to every move around them. They seem to be preoccupied with something other than putting a lock on the bridge, like lovers usually do at Pont des Arts. After 45 minutes, a couple catches their attention.

Two lovers arrive on the bridge of locks, holding hands, talking, laughing. Nothing special, until he kneels down with a ring in his hand. There are moments in life when we can stop the time, and I think this was one of those moments. The world stopped spinning for a few seconds… We love these moments because we can literally see the raw emotions taking shape. And, even though there’s so much craziness involved, these moments are always simple.

RO  The eagle has landed.

Paris, Pont des Arts. 6:40 am.

Orasul inca doarme.

Pe tot podul, doar doi straini misteriosi, ascunsi sub caciuli, ochelari si aparate foto. Se plimba in sus si in jos de 45 de minute. Nu par a se cunoaste sau a fi venit pe pod pentru a prinde inima Parisului intr-un lacat cu numele lor, ca atatia altii inainte. Totusi, pareau ca au de “prins” ceva.

7:25 am. Strainii isi fac semne disperate si se indeparteaza apoi unul de altul, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Pe podul gol urca un cuplu de indragostiti. Se aseaza pe o banca. El cu mult mai multe emotii decat ea, mereu cu mana in buzunar, incercand parca sa ascunda ceva. La un moment dat ingenuncheaza, cu un inel in mana. Exista unele momente in viata in care putem opri timpul si, cred ca pentru ei atunci a fost unul din acele momente. Globul nu s-a mai invartit pentru cateva secunde. Imi plac aceste momente pentru ca sunt intotdeauna sincere. Si, in toata nebunia lor, sunt simple.

Dupa cateva minute, Anda realizeaza ca este fotografiata de “oamenii de pe pod”. Adica de noi, cei doi straini. Undercover, pentru ca Ovi si Anda sunt prietenii nostri si cererea Andei in casatorie, cu noi ca fotografi, trebuia tinuta cat mai bine in secret. Am avut inima cat un purice, rugandu-ne sa nu fim recunoscuti de Anda. Ideea lui Ovi s-a transformat intr-o adevarata aventura pentru noi. Am ajuns in Paris cu o zi inainte de cererea in casatorie, am fost cazati la acelasi hotel cu Ovi si Anda si am trait cateva momente de roman politist, ascunzandu-ne sub sepci si ochelari si oprindu-ne mereu sa pandim la coltul strazii inainte sa mergem mai departe.

In urmatoarele zile au urmat mic-dejunuri frantuzesti, plimbari pe strazile frenetice ale Parisului, momente de liniste in basilica Sacré Coeur, racoare si inghetate in gradinile de la Versailles si veselie pura in caruselul de langa Tour Eiffel.

Lui Dragos ii place sa creada ca a avut si el o contributie la povestea de dragoste a lui Ovi si Anda. Cu ceva timp in urma l-a molipsit pe Ovi cu pasiunea lui pentru fotografie si, la una dintre primele sale sedinte foto, Ovi a cunoscut-o pe Anda. 

Photography is magic.

[audio:https://be-light.ro/wp-content/uploads/2013/05/Amelie.mp3|titles=Amelie]

9 comments
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

  • Sachin KhonaMind .. blown. Wow!ReplyCancel

  • Iulia SaboFaci cele mai frumoase poze!!! Ma ung pe suflet! Daca o sa ma casatoresc vreodata, mi-ar placea sa am onoarea sa-mi fii fotograf! 🙂ReplyCancel

  • KatieSTOP IT! These are stunning! I just love how much their personalities are coming through! SO Beautiful!ReplyCancel

  • ashley tingleywow. this is absolutely beautiful! you are incredibly talented, and you leave me wanting so badly to go back to my favorite country…ReplyCancel

  • Damaris Mia {Le Magnifique}These are beautiful! Love proposals 🙂ReplyCancel

  • Dixie Martin PhotographyC’est vraiment magnifique ! Honestly, these are the most beautiful engagement photos I’ve seen from Paris. So unique, so so gorgeous. Great work and wow, what a lucky couple! Thank you for sharing.ReplyCancel

  • Sarajane CaseDream shoot? Incredibly executed!! You must have photographed them for hours!!ReplyCancel

  • BogdanAbsolut superbe cadrele!:)Felicitari!ReplyCancel

  • DianaImi place ft mult outfitul ei si locatiile sunt geniale!!! Totally a fan! 🙂ReplyCancel

Hey! We can’t wait to find out about you and your wedding. Get in touch now or see more of our work.