Amalfi Workshop. Explore – Shoot – Edit – Review.

Acesta nu e un workshop tip classroom. Dacă până acum am discutat într-o cameră în fața unui proiector, acum o să facem lucrul acesta pe străzile din Ravello, pe o plajă din Positano sau la o plimbare pe drumul zeilor de pe coasta Amalfi. Acest workshop vrea să aducă împreună oameni care au în comun o dragoste pentru explorare și fotografie. Scopul meu este să avem o aventură împreună. O să explorăm zilnic un oraș nou de pe coasta Amalfi, iar la finalul zilei edităm fotografiile realizate și discutăm pe marginea lor. În fiecare seară ai ocazia să lucrezi împreună cu mine și alți fotografi talentați la stilul tău de editare.

.

.

Portofoliu.
O sa fotografiem împreună un cuplu în timp ce explorează Coasta Amalfi cu o mașină Alfa Romeo Spider decapotabilă.

Aceasta e o oportunitate sa creezi un portofoliu captivant pentru a atrage viitorii tăi clienți.

.

.

Experiență?
Nu contează nivelul tău de experienţă. Workshop-ul e gândit în aşa fel încât va fi de ajutor oricărui tip de fotograf, indiferent de abilităţile şi experienţa lui.

Când?

New date > 16-20 Martie. Zilele full de workshop o să fie 17,18 si 19. Prima și ultima zi e dedicată pentru deplasare, zbor, check-in, check-out și socializare.
10 – 14 Martie. (2 locuri libere)

.

.

Cazare.
Vom sta la o veche ferma din piatră care a fost recondiționată și transformată într-un hotel. Fiecare cameră are baie proprie și vedere către mare.

Micul dejun e inclus. Locația are și o grădină cu o vedere superbă asupra coastei Amalfi.

.

.

Cât costă?
Costul este de 690 euro și include 4 nopți de cazare + mic dejun (la fel ca și la celelalte workshop-uri, o să dormim câte doi în cameră).
Spre Napoli poți zbura din Cluj-Napoca sau București. Biletele sunt foarte ieftine – din Cluj-Napoca costa 50 de euro dus-întors.
Prânzul și cina nu sunt incluse.
Deplasările pe care le vom face în Italia nu sunt incluse în preț. Vom închiria împreună 4 masini cu care ne vom deplasa.
În felul acesta avem libertate maximă de mișcare, nu mai suntem constrânși de programul autobuzelor și avem un confort mai mare.
Costul o sa fie de maxim 75 euro/persoana (pentru închirierea mașinii cu asigurare full și benzină pentru toate deplasările pe care
le vom face pe parcursul workshop-ului)

.

.

Ce trebuie să aduci cu tine?
Aparatura foto (Nu trebuie să aduci toată aparatura. Un body + o lentila e suficient.) + un laptop.

Rezervare loc.
Pentru a-ţi rezerva un loc e nevoie să faci două lucruri:
1. Să îmi confirmi ca vrei sa participi. Aștept confirmarea ta pe mail, facebook, instagram sau la telefon: 0747030226.
2. Să depui un avans de 1200 RON

Diferenţa de 2200 RON trebuie platită până cel târziu în data de 1 Februarie.
Dacă doriţi, puteţi să plătiţi integral workshop-ul.

Dacă nu eşti disponibil pe data de 11-15 Martie, poţi să îmi scrii oricum. În felul acesta te voi anunţa din timp când va avea loc urmatorul workshop.

.

.

0 comments
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

    Lover of the Light – Road Trip Workshop – Vienna + Hallstatt + Hintersee

    După experiențele foarte bune din Italia, m-am hotărât să organizez un alt destination workshop. De această dată în Austria (și Germania). Vom îndeplini diferite provocări fotografice pe străzile din Vienna, vom explora unul dintre cele mai frumoase sate din Austria – Hallstatt și vom avea o ședință foto la răsărit pe superbul lac Hintersee. Fii pregătit să iesi din zona ta de comfort si să te îndrăgostești din nou de fotografie!

    .

    .

    Învață.

    Workshopul va acoperi subiecte precum: storytelling, branding & marketing, posing & directing, networking, workflow de la a la z, aparatură, editare, cum să rămâi inspirat şi original. Voi aborda şi particularităţi legate de Be Light Photography: povestea noastră, felul în care noi abordăm clienţii de la prima întâlnire până la ultimul contact, cum să fii fotograf înainte de a fi fotograf de nuntă, realizarea de portrete autentice folosind doar lumina naturală, cum să ajungi să fotografiezi nunţi internaţionale şi să atragi clienţii pe care ţi-i doreşti.

    Portofoliu.

    O sa avem doua ședințe foto în Hallstatt si la Hintersee. Dacă dorești să îți îmbunătățești portofoliul – this is the time. Scopul meu este să avem o aventură împreună, să descoperim locuri noi, să experimentăm mult, iar la final să fiți mai inspiraţi în procesul vostru creativ şi mai pasionaţi de a crea fotografii cu impact vizual şi emoţional pentru clienţii voştri.

    .

    .

    One on One.

    În timpul petrecut împreună, voi raspunde cât mai deschis întrebărilor voastre. Dar nu toate lucrurile se pot discuta în grup. Va exista și un timp unu la unu, cu fiecare dintre voi care e interesat, pentru a discuta orice nelămuriri personale aveți. Dacă dorești, acesta e un moment bun pentru o evaluare de portofoliu.

    Experiență?

    Nu contează nivelul tău de experienţă. Workshop-ul e gândit în aşa fel încât va fi de ajutor oricărui tip de fotograf, indiferent de abilităţile şi experienţa lui.

    .

    .

    Când?

    16-19 Octombrie – sold out. New date: 23-26 octombrie (2 nopti vom dormi in Vienna si alte 2 nopti in Hallstat). Ne intalnim luni la ora 18:00 in Vienna si terminam joi seara. Între locații ne vom deplasa cu mașina (cate 3-4 într-o mașină). Dacă nu eşti disponibil pe data de 16-20 Octombrie poţi să îmi scrii oricum. În felul acesta te voi anunţa din timp când va avea loc urmatorul workshop.

    Cât costă?

    390 euro. (transportul si cazarea nu sunt incluse)

    Scrie un mail pe adresa dragosludusan@gmail.com sau sună-mă la numarul: 0747030226  pentru rezervarea unui loc.

    Sper să ne vedem în Austria! Dacă mai ai întrebări, nu ezita să îmi scrii sau să mă suni.

    .

    0 comments
    Add a comment...

    Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

      Hey! We can’t wait to find out about you and your wedding. Get in touch now or see more of our work.