Lover of the Light – Road Trip Workshop – Vienna + Hallstatt + Hintersee

După experiențele foarte bune din Italia, m-am hotărât să organizez un alt destination workshop. De această dată în Austria (și Germania). Vom îndeplini diferite provocări fotografice pe străzile din Vienna, vom explora unul dintre cele mai frumoase sate din Austria – Hallstatt și vom avea o ședință foto la răsărit pe superbul lac Hintersee. Fii pregătit să iesi din zona ta de comfort si să te îndrăgostești din nou de fotografie!

.

.

Învață.

Workshopul va acoperi subiecte precum: storytelling, branding & marketing, posing & directing, networking, workflow de la a la z, aparatură, editare, cum să rămâi inspirat şi original. Voi aborda şi particularităţi legate de Be Light Photography: povestea noastră, felul în care noi abordăm clienţii de la prima întâlnire până la ultimul contact, cum să fii fotograf înainte de a fi fotograf de nuntă, realizarea de portrete autentice folosind doar lumina naturală, cum să ajungi să fotografiezi nunţi internaţionale şi să atragi clienţii pe care ţi-i doreşti.

Portofoliu.

O sa avem doua ședințe foto în Hallstatt si la Hintersee. Dacă dorești să îți îmbunătățești portofoliul – this is the time. Scopul meu este să avem o aventură împreună, să descoperim locuri noi, să experimentăm mult, iar la final să fiți mai inspiraţi în procesul vostru creativ şi mai pasionaţi de a crea fotografii cu impact vizual şi emoţional pentru clienţii voştri.

.

.

One on One.

În timpul petrecut împreună, voi raspunde cât mai deschis întrebărilor voastre. Dar nu toate lucrurile se pot discuta în grup. Va exista și un timp unu la unu, cu fiecare dintre voi care e interesat, pentru a discuta orice nelămuriri personale aveți. Dacă dorești, acesta e un moment bun pentru o evaluare de portofoliu.

Experiență?

Nu contează nivelul tău de experienţă. Workshop-ul e gândit în aşa fel încât va fi de ajutor oricărui tip de fotograf, indiferent de abilităţile şi experienţa lui.

.

.

Când?

16-19 Octombrie – sold out. New date: 23-26 octombrie (2 nopti vom dormi in Vienna si alte 2 nopti in Hallstat). Ne intalnim luni la ora 18:00 in Vienna si terminam joi seara. Între locații ne vom deplasa cu mașina (cate 3-4 într-o mașină). Dacă nu eşti disponibil pe data de 16-20 Octombrie poţi să îmi scrii oricum. În felul acesta te voi anunţa din timp când va avea loc urmatorul workshop.

Cât costă?

390 euro. (transportul si cazarea nu sunt incluse)

Scrie un mail pe adresa dragosludusan@gmail.com sau sună-mă la numarul: 0747030226  pentru rezervarea unui loc.

Sper să ne vedem în Austria! Dacă mai ai întrebări, nu ezita să îmi scrii sau să mă suni.

.

0 comments
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

    Hey! We can’t wait to find out about you and your wedding. Get in touch now or see more of our work.