Amalfi Workshop. Explore – Shoot – Edit – Review.

Acesta nu e un workshop tip classroom. Dacă până acum am discutat într-o cameră în fața unui proiector, acum o să facem lucrul acesta pe străzile din Ravello, pe o plajă din Positano sau la o plimbare pe drumul zeilor de pe coasta Amalfi. Acest workshop vrea să aducă împreună oameni care au în comun o dragoste pentru explorare și fotografie. Scopul meu este să avem o aventură împreună. O să explorăm zilnic un oraș nou de pe coasta Amalfi, iar la finalul zilei edităm fotografiile realizate și discutăm pe marginea lor. În fiecare seară ai ocazia să lucrezi împreună cu mine și alți fotografi talentați la stilul tău de editare.

.

.

Portofoliu.
O sa fotografiem împreună un cuplu în timp ce explorează Coasta Amalfi cu o mașină Alfa Romeo Spider decapotabilă.

Aceasta e o oportunitate sa creezi un portofoliu captivant pentru a atrage viitorii tăi clienți.

.

.

Experiență?
Nu contează nivelul tău de experienţă. Workshop-ul e gândit în aşa fel încât va fi de ajutor oricărui tip de fotograf, indiferent de abilităţile şi experienţa lui.

Când?

New date > 16-20 Martie. Zilele full de workshop o să fie 17,18 si 19. Prima și ultima zi e dedicată pentru deplasare, zbor, check-in, check-out și socializare.
10 – 14 Martie. (2 locuri libere)

.

.

Cazare.
Vom sta la o veche ferma din piatră care a fost recondiționată și transformată într-un hotel. Fiecare cameră are baie proprie și vedere către mare.

Micul dejun e inclus. Locația are și o grădină cu o vedere superbă asupra coastei Amalfi.

.

.

Cât costă?
Costul este de 690 euro și include 4 nopți de cazare + mic dejun (la fel ca și la celelalte workshop-uri, o să dormim câte doi în cameră).
Spre Napoli poți zbura din Cluj-Napoca sau București. Biletele sunt foarte ieftine – din Cluj-Napoca costa 50 de euro dus-întors.
Prânzul și cina nu sunt incluse.
Deplasările pe care le vom face în Italia nu sunt incluse în preț. Vom închiria împreună 4 masini cu care ne vom deplasa.
În felul acesta avem libertate maximă de mișcare, nu mai suntem constrânși de programul autobuzelor și avem un confort mai mare.
Costul o sa fie de maxim 75 euro/persoana (pentru închirierea mașinii cu asigurare full și benzină pentru toate deplasările pe care
le vom face pe parcursul workshop-ului)

.

.

Ce trebuie să aduci cu tine?
Aparatura foto (Nu trebuie să aduci toată aparatura. Un body + o lentila e suficient.) + un laptop.

Rezervare loc.
Pentru a-ţi rezerva un loc e nevoie să faci două lucruri:
1. Să îmi confirmi ca vrei sa participi. Aștept confirmarea ta pe mail, facebook, instagram sau la telefon: 0747030226.
2. Să depui un avans de 1200 RON

Diferenţa de 2200 RON trebuie platită până cel târziu în data de 1 Februarie.
Dacă doriţi, puteţi să plătiţi integral workshop-ul.

Dacă nu eşti disponibil pe data de 11-15 Martie, poţi să îmi scrii oricum. În felul acesta te voi anunţa din timp când va avea loc urmatorul workshop.

.

.

0 comments
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

    Hey! We can’t wait to find out about you and your wedding. Get in touch now or see more of our work.